Dressyr @stora höga Rk

Sitter i bilen påväg t sthrk för att rida, blir ett hårt dressyrpass nu, ska ju iväg på dressyrtävling på söndag men startar bara en LA:1 så d ska nog gå bra. Men har inte jätte mycke batteri på mobilen så bloggar sen!


Cp katt


Tråkig slöjd

Go morgon, missade bussen förut så släppte ut hästarna i morse och när mamma kom hem så körde hon mig t skolan kom la 1-2min sen och vikaren som vi har nu fick typ damp -.- tror serri han e döv för när han pratar så skriker han typ. Vet inte riktigt va jag ska göra men tänker inte ta hjälp av han så får väll sitta o plugga eller nått ingen aning.


Men tänkte berätta hur det gick på hoppträningen i tisdags eftersom jag inte hade tid igår. Hade faktiskt en dressyrtränare som jag aldrig ridit för innan, framridningen va rätt bra förutom att d va typ sånna som knappt kunde kontrollera sina hästar. Så d gick väll sådär ändå, vet inte ens om dom typ kan höger eller vänster. Men i alla fall så började vi hoppa fram och Caramis va verkligen pigg och framåt mot hindrerna. Vi tränade på att både kunna låta hästen rulla på i sin egna takt och hålla in dom så mycket som d går, typ galoppera på stället. Väldig bra träning fast kanske lite kaos ibland eller vad man ska säga. Men i alla fall så lät vi dom rulla på i en kombination på 2 gallopsprång, åharre va hon rejsade på, första gången så bockade hon osånt efter hindret, haha! Hoppade en stuts, och typ en lite mer "omhoppningssväng", eller aa tycket inte d va nån speciellt större omhoppningssväng men aa, till slut så satte vi ihop d t en bana och jag hoppade la alla hindrerna kanske upp t 90 eller nått. Hon tog allt super, bjöd mot hindrerna och tog allt klockrent. Så är supernöjd med den träningen.

Men ska va lite socialare mot Frida o se om jag kan jobba lite nu iaf, så vi hörs sen!


trött på livet

seriöst så sjukt trött på allt och alla nu. t och med mig själv. Kan må så sjukt dåligt vissa kvällar pga massa skit som hänt. kan stänga in alla känslor och allt som hänt ba så utan att någon ens märker d. Stör mig nått ENORMT mycket på folk som går på personer utan anledning. haha varför ens? serri palla. varför ens sitta och snacka en massa jävla gojja om personer som man inte ens känner? haha patetiskt ju. folk går och myttar en massa skit hela tiden, går säkert en hel del skit om mig mä. orkar inte mä när massa ska hålla på och leka med ens känslor. helt serri så vet jag knapt vilka som går att lita på längre... folk har hållt på och drivit mä mig för mycket så vågar inte lita på folk lika mycket längre, e la typ ba max 2-3 personer jag kan lita på och kan kanske inte ens berätta allt för dom... eller jo, 2 st av dom iaf. sick ändå. trött på att ta emot en massa skit, bråka mä folkt o allt vad som nudå än händer i mitt liv. Har fått så sjuuukt svårt och få känslor för nån och när jag väl får det för nån så släpper jag den direkt ändå för vill inte bli sårad. igen... Har även blivit sjukt lätt irriterad, lätt för att bli sur som jag ty aldrig va förr. Blir mycket lättare sårad och tar åt mig SJUKT mycket av vad folkt säger, har sjukt dåligt självförtronde för det också. Bråkar med mina föräldrar konstant, gör vissa saker som jag egentligen innerst inne inte vill göra, stänger in mig på mitt rum varje dag när jag kommer hem, umgås inte med familjen, finns en hel jävla lång lista och rabbla upp så jag snart spyr på det. har knappt nån matlust längre så äter inte alls mycket vissa dagar, tvingar oftast i mig mat annars. vill bara spoola tilbaka tiden tills då man va liten och hade inga problem. Vet ärligt talat om jag bara kommit in i en jävligt lång och deppig period eller vad det är men tror det inte skulle vart riktigt såhär då... eller vet inte. ÅH, blir så trött på mig själv så jag bara vill slänga mig själv i en vägg eller bara slå ner nån. vill ba bort från denna världen, så jävla långt som det går.
 
Vet egentligen inte vart jag ville komma med detta inläggen men är så sjukt trött på livet, allt och alla så va bara tvungen att skriva av mig någonstans. orkar inte ens läsa igenom detta igen så ja om d är helt konstigt nånstans så vet ni varför.
 
men vill i alla fall tacka alla mina fina vänner som står mig närmast för att dom finns för mig när jag mår dåligt (eller aa oftast).... 
 

Pluggar

Bloggar kanske sen om jag har tid... Bjuder på cp bild


Maaaat


Gonatt...

Berättar imon om hoppträningen är så trött så jag somnar när som nu.. Har valt att gå upp en timma tidigare så jag kan fixa läxor och allt imon morgon istället så jag får sova nu,haha kan knappt hålla ögonen öppna... Gonatt


Upd snart!

Snart hemma, ska ba fixa lite saker i stallet sen upd jag :)


skillnad?!?!

1 oktober 2011
 
21 feburari 2013
 
Har jag inte förändrats en hel del i mitt utsende under lite mer än 1 år? haha det tycker iaf jag.. men vad tycker ni?

frågoorrr

HAR DU NÅGONSIN:

Dejtat två personer åt gången: haha nej
Varit kär: ja
Förlorat någon speciell person: ja....
Varit deprimerad: händer la
Varit så trött att du somnat sittandes: haha ja
Blivit påtagen när du försökte smita hemifrån?: ja.. haha
Brutit ett ben?: foten och armen
Gjort nåt du ångrar?: TO MUCH!
Hoppat Bungee Jump?: em, tror inte d
Ljugit för någon du tycker om?: m...
Ätit en hel tårta?: haha nej?!
Gjort bort dig offentligt? ohja

I ÅR HAR DU:
Lärt känna en ny vän: japp
Fått ditt hjärta krossat: som fan
Hur många barn vill du ha i framtiden: 2
Har du några husdjur?: 3hästar, 3katter, 1 hund och 1 kanin (dock är kaninen såld nu)
Vill du ändra ditt namn: nej
Vad gjorde du under din förra födelsedag: kommer inte ihåg :$
Vilken tid vaknade du idag: 7
Vad gjorde du igår runt midnatt: ingen aning
Någonting som du längtar till: Sommarlovet, spaninen!!!!
En sak du skulle vilja ändra om ditt liv: jo d är en lång lista.
Vad lyssnar du på just nu: hold tight - Tim verba radio edit chris decay
Har du någonsin pratat med en person vid namn Jens: haha aa

OM DIG:
Vad är ditt fullständiga namn: Elin Alexandra Klenfeldt
Stjärntecken: fisk
Kille eller tjej: tjej
Grundskola: kärraskolan, lillekärrskolan, tungeskolan och munkegärde (HAHA lite skolor....)
Gymnasie: har inte kommit så långt än :)
Högskola: -
Hårfärg: brownieee<3
Långt eller kort hår: långt
Längd: ca 164,4 cm
Piercings: 3 i öronen, 1 i nästan
Tattoos: nej men vill ha
Höger eller vänster: vänsterhänt
Operation: när jag bröt armen...
Sporten du spelar: rider

JUST NU:
Äter du: ingeting
Dricker du: OBOY <3
Är du på väg att: sovaaa

DIN FRAMTID:
Vill du ha barn: ja
Vill du gifta dig: ja
Karriär i åtanke: emm...

TROR DU PÅ:
Dig själv: nja.. beror på vad d handlar om..
Mirakel: nej
Kärlek vid första ögonkastet: nej
Himlen: nej
Änglar: nja

NO

gomorgon, sitter på no'n nu mä cicci, snackar typ om matspjälkning. vaknade vid kvart över 7 o gick in i duschen dirr oså o sen fixade mig. slutar vid 5 i 4 så hoppas dagen går fort. Ikväll så ska jagpå hoppträning för jag hade 1 gång och ta igen så blir hemma sent ikväll. hoppas vi inte är många som ska hoppträna XD men vi hörs senare när jag kommer på något roligare att skriva, har även 2 tidsinlägg. hörs sen!
älsklingen<3

gonatt nu

sover snart, serri haha... ska upp vid 7 imon, har sovmorgon. duscha, sen käka o byta om o fixa allt annat sen går bussen kvart över 8 så aa, lugn morgon förhoppningsvis...
Bjuuuder på mongo bild

Länkbyte mä bästa

kör länkbyte mä en av mina närmsta vänner nu, brukar intre göra det annars men eftersom det är hon så gör jag ett undantag! tycker verkligen ni ALLA ska ta o kika in på hennes blogg för hon är nån utav dom goaste personerna jag känner och helt klart bäst. åh va jag älskar dig bästis, du betyder massor för mig <3
helt klart vääärt och följa bloggen oxå;)
 
http://nattstad.se/gwennvebert
 

whääää

kom hem för ett tag sen och har käkat och suttit vid datan under den tiden. skolan va rätt seg och efter skolan så drog jag på moppekurs, o whhhaa va 2 as snygga killar XD hehe, men det gick la bra fick böcker oså så ska fan plugga sönder för vill ha kortet så fort som möjligt. Caramis får stå idag, red ju ändå ett hårt pass igår och hon lär ju gå ett par hårda dressyrpass denna veckan o kanske nån uteritt så aa ;) haha åh, kommer verkigen inte på ett skit och skriva, har ingen inspiration alls :( så vi hörs sen...

egopic

oredigerade
 

Snabbis

Sitter i bilen påväg t skolan nu, kommer aldrig upp ur sängen på måndagar.. Börjar ju 10 i 8 så är ju lite sen, men är framme snart så vi hörs sen!!


sämsta upd.

sorry jag vet sämsta updateringenidag oså men det blir bättre imon... e as trött nu så ska faktiskt sova gonatt!

Påväg hem

Gick la sådär, hon va jätte pigg och stark så aa... Fast fick rätt mycke beröm av många andra och dom sa att d såg jätte bra ut osv. Haha fast kan nog inte riktigt hålla mä XD men aja, dom fotade en hel del så antar att d kommer upp bilder på hemsida o då kan jag nog sno några därifrån ;) men sitter i alla fall i bilen just nu, pappa o syrran har vart inne på Ica o nu ska vi förbi dannes i kode för jag ska ha en kebabtallrik XD haha hej tjockis.... Nä men ska börja träna o gå ner i vikt eller nått... :))) men bloggar mer sen för har inte många % på min mobil så vi hörs :)


@bussen

Sitter på bussen i Kungälv nu, snart kode. Kvällen va la rätt kul igår förutom att jag inte mådde jätte bra. Vet inte riktigt när jag somnade men har inte sovit länge inatt så e as trött... Antar att jag typ få skylla mig själv ändå. Senare så ska jag bort t gunnesby på typ programridning och dom skulle antagligen ta kort o lägga ut på hemsidan oså så d blir väll najs, fast känns som om att jag kommer se helt död ut.. Men ska snart av nu så hörs sen.


Trallalalal

Sitter hos Gwenn nu, käkade när jag kom hit oså, så nu sitter jag vid fb o dunkar musik medans hon gör iordning sig oså haha. Drar nog upp t centrum snart så aa. Kvällen blir nog super.


Bussen

Tjo, sitter på bussen t kärra igen XD ska sova hos Gwenn inatt igen oså. Bytte precis buss och på förra bussen så satt d typ en alkis på andra sidan om mig som typ började snacka mä mig o typ trodde jag va blatte? Haha inte för att jag är speciellt lik en men ;) oså tappade han ut sin öl så han typ flippade o typ slog i sätena framför o typ sa "fuck it" o en massa skit hela tiden. Haha åh jag satt o nästan inte kunde hålla mig för skratt samtidigt som d va rätt läskigt. Haha men är i kärra nu o ska snart hoppa av så vi hörs sen!


Påväg hem

Sitter i bilen påväg hem nu. Mamma o pappa hade vart nån stans så dom hämtade mig. Och nu ska mamma tydligen in o handla på maxi -.- eller aa pappa och syrran hängde mä in så sitter och dunkar musik nu, haha as gött. Igår så drog jag och Gwenn t gården, träffade nåra goa personer oså, sen så drog vi så vi va la hemma vid halv 12, hahah o jag däckade typ vid 12 så trött jag va.. Hehe. Idag så ska jag rida och antagligen köra moppe oså får vi väll se vad som händer ikväll, haha men vettefan va jag ska skriva nu så vi hörs! Pusshej :*


go
blir antagligen inget mer inlägg så säger gonatt nu, vet inte riktigt vad jag ska skriva, men va rätt gött folk på gården men e hos gwenn nu eller kom hem för typ ett tag sen men aa, hörs imon.

Chilling ;)

Sitter hos Gwenn nu, har precis fixat mig oså så nu fixar hon sig. Haha, men ska dra t gården om en stund så aa.. Lite onödigt inlägg oså men mu vet ni i alla fall XD


Bilen

Sitter i bilen mot kärra nu. Träningen gick faktiskt riktigt bra och cicci har fotat lite så kanske kommer upp nån om d blev nån bra, fast imon då. Jävlar va jag e taggad för tävlingarna, börjar känna mig riktigt redo för detta nu och vill ta massa placeringar och kvala nationellt i dressyren! Massa mål detta året inom dressyren. Men i alla fall efter träningen så släppte vi av cicci i kareby och åkte hem. Caramis fick gå ut i hagen och jag sprang in och duschade osv. Hann knappt göra nått, hehe men ska platta håret o sminka mig oså hos Gwenn, hihi åh ska bli kul ikväll ;) så ja nu sitter jag i bilen mä mamma o dunkar musik. Imorgon ska jag rida igenom ponnyallsvenskan programmet, måste få det att sitta som en klocka nu. Weej, oså på söndag så är det programridning på gunnesby och alla ska va knoppade och välklädda eftersom vi tydligen ska ta kort också till hemsidan ;) haha hoppas inte bilderna blir förjävliga på mig bara.. Hehe, men det blir som det blir i alla fall :) men hoppas ni får en bra kväll för det kommer jag få, slänger säkert in ett eller nått mer inlägg senare så ja.. Pusshej


Träning

Efter skolan så hängde cicci mä mig hem. Så vi har käkat, nästan mockas klart och fixat Caramis så nu sitter i bilen påväg till Vena dc. Men ska ta och va social mot cicci nu så vi hörs efter träningen har dock inte så mycke batteri men aa.


bilder


På väg t skolan

Är nästan borta vid skolan, vaknade vid kvart i 6 förut oså tänkte att jag skulle ligga kvar t 6 men så vaknade jag inte.... Så mamma körde mig, haha. Har vikarie nu första o inte håltimma :( men måste ta o springa in i skolan nu för började egentligen 10 i 8!! Hörs sen


Gomorgon!


go natt

 
Är inte på bästa humöret men ska sova nu i alla fall, bilden tagen för nån minut sen.. 
 
 

cha cha bloggäään

haha oseriös rubrik XD.. När jag kom ut i stallet förut så va allting klart O.o så jag fixade lunchpåsarna som skulle fixas imon så d är klart. haha efter det så gick jag in och snackade skype mä cicci i typ en timma eller nått och nu efter d har jag bara kollat på jockibois "sagan om jockeboi del 2".. åh, skulle nog inte klarat att gå igenom allt det han har gjort.. sjukt starkt utav honom och våga lägga ut det oxå! men i alla fall så ska jag nog gå ner och se om det finns något och äta och sen snacka skype mä andreas om inte nån mer? haha, har vart rätt tråkiga och korta inlägg men har knappt nån inspiration så ni får stå ut, men håller på med ett långt inlägg i alla fall, men har ingen aning när det kommer upp. imorgon så har vi antagligen håtimma första lektionen så får kanske sovmorgon oså har jag typ 3 lektioner efter det så d är chill! slutar även 10 över 1 så e nog hemma vid 2 om jag hinner mä bussen och cicci ska antagligen med för hon ska mä t vena när jag tränar så blir det lite snack om praoen ;) åh, längtar redan haha! efter träningen så ska jag nog dra mig ner t kärra och sova över hos go vän (Gwenn) haha ;) så det ska bli kul, saknat henne sjuuukt mycket! men ska nog dra mig ner och se om d finns nåt käk! kommer nog ett t inlägg senare så vi hörs!

Uuut i stallet


7 sanningar om mig

- jag hatar när folk ska hålla på och överdriva hela tiden.. -.-

- jag skulle nog inte klara mig utan min mobil i en vecka XD

- Caramis är nog det bästa som hänt mig.

- jag älskar musik, går inte 1 dag utan att lyssna på nån låt ;)

- jag älskar o dansa men är inte speciellt bra på d.. :)))

- jag har sjukt svårt för o lita på folk.

- jag har det sämsta självförtroendet någonsin just nu..


Jävla hästar....

Grannes nordsvenskar har rymt ut så vet inte hur min ridning blir idag eftersom jag hade tänkt och rida ut. -.- åhhhh, jag orkar inte!!!!


idrott

sitter i idrottsomklädningsrummet mä cicci. vi fick inte va mä i idrottshallen så aa, haha :D Men vi sitter och snackar om allt möjligt. rätt skönt iaf... men ska dra nu så ha d xd

 

Minirast

Har slööjddd


snabbis

Väntar på mamma så att hon ska köra mig till Moa. haha hon e seg ;) men i alla fall så fick Caramis stå idag och så fixade jag stallet och plockade in ponnysarna. har även påbörjat ett långt inlägg som en kompis önskade att jag skulle blogga om. har haft extremt dålig updatering, JAG VET. men har vart sjuk, skolan har börjat och måste komma in i alla rutiner igen, har även väldig dålig inspiration så ni får gärna komma med en massa tips! men mamma kommer ner när som nu och då ska vi åka så vi hörs!

respekt till denna killen!

♥jockiboi♥
 
 
 
 

Skype!

sitter just nu o snackar skype med Andreas och David. drar nog även ut i stallet om en stund eller nått. haha vet inte va jag ska skriva så vi hörs :( pusshej

Bussen

Sitter just nu på bussen o är snart hemma. Dagen har ändå vart rätt chill, började mä att jag skulle t skolläkarn så missade halva idrotten och sen hade vi håltimma i svenskan så d blev en 2 timmars lång rast så jag, Cajsa, cicci, alle och Frida drog hem t Cajsa så vi åt osånt. Sedan drog vi tillbaka t skolan o den rullade på. Fick även se mitt prov. Säger bara att d kan dra åt helvete. Drar antagligen o sover hos Moa ikväll om jag får d oså, ska bli rätt skönt. Har inte vart mä henne på evigheter känns d som.. XD Men är hemma nu o ska ta o fixa mat och sätta mig vid tv:n en stund. Så ja vi hörs!


Gomorgon

Sitter just nu på bussen till skolan. Blev för sent igår och behövde duscha därav inget inlägg. Men de ska bli bättre idag. Får även min skoldata som har vart inne på lagning hela lovet... Men idag så är det en lång tråkig dag i skolan, slutar 20 i 4 men jag får ju träffa mina underbara vänner så de ska la gå bra ändå. Efter skolan så blir de hem o rida Caramis o kanske plugga, om vi har nått o plugga på då XD. Vi hörs later on för nu väntar jag på nästa buss.


Bloggar snart!!

 
har en sak jag måste få inlämnat så jag bloggar när jag e klar med den. 
 

Sämsta updateringen..

MEN jag har vart sjuk. Inte mått alls bra, gick inte ens ut i stallet igår. Mamma fixade hela stallet, mockade, tog in hästarna osv. Åt nästan ingenting igår heller, fast d brukar jag inte göra ändå XD har inte gjort nått dom senaste dagarna, typ bara legat i sängen eller kollat på tv. haha, men har i alla fall ridit Caramis nyss och jävlar va fint hon gick. Hämtade även lite saker som kommit på posten från hööks, mamma hade beställt ett par ridskor till sig, vita överdragsbyxor och en gogue. Så red med goguen så ska börja rida mä den halva rispasset nu så kommer hon gå super till slut! Va lite jobbigt o rida bara för att d va först en som longerade när jag kom in o sen gick den o sen typ 5 min efter d så kom d en till. -.- så fick rida på en volt hela tiden typ. Men vi hörs senare för e hemma nu o Caramis ska ut i hagen. Pusshej


Sjuuk:(

Är fof sjuk, har ont i huvudet, ont i halsen och mår illa i mellan åt... Åh d värsta är ju att man missar så sjukt mycke i skolan av o bara vara borta 1 dag. Sjukt ändå.. Men vaknade iaf nyss, lär nog inte göra så mycke idag, kanske drar mig ut i stallet om jag inte mår piss. Men vafan, väldigt onödigt inlägg känner jag, men ni vet varför bloggningen suger just nu iaf! Men vi hörs kanske senare, puss


Rakat Caramis

Dålig bild, d ända som "ändrades" va att jag rakade halva ansiktet


Feb. 17, 2013

Hoppningen gick inte alls bra idag.. Skulle ridit igenom henne oså mer innan. Men hon hoppade as bra på framhoppningen... Så blev det ett par stopp på båda rundorna, juste ändrade även till 90-90cm ist. Men d gick betydligt bättre andra gången. Träffade även nåra från gunnesby rk (dom jag tävlar för) och det såg ut o gå bra för dom :D men är på donken nu eller aa jag sitter i bilen o väntar på att mamma ska komma mä maten. Men nu kom hon igen, så ska äta hörs. Bjuder även på två rätt suddiga bilder xd


Vaken nu

Vaknade kanske för en kvart sen eller nått. Men i alla fall så mår jag bättre idag förutom att jag e damp förkyld oså men jaja, så vi åker på pay'n jumpen idag.😃 Ska satsa på två felfria rundor på 80 o 90cm tror jag. Men jag måste skynda mig ner o byta om oså nu för vi åker kl 10. Men bloggar antagligen i bilen om jag kommer på nått o blogga om. Ha d så länge


Nerifrån och upp

Ska dra mig in i duschen nu o sen får vi se om jag orkar dra mig ut i stallet.. Pallar inte sitta inne hela kvällen men aa, mår fof inte alls bra.. Får hoppas att d blir bättre efter jag har duschat! Men vi hörs senare eller nått. Bjuder på en sjuk Elin på bilderna.. Hehe


Sjuk :(

Åh orkar inte!!! Har lite feber o är sjuukt hängning, orkar ite göra ett skit :( vill verkligen ut o rida Caramis men d blir nog inget med det... Hoppas verkligen jag mår bättre imon för ska ju iväg på pay'n jump på gfrk. Tror mitt huvud spränger snart.. Men får helt enkelt se om jag orkar blogga senare.. Jaja ha d


Jag lever

Det blev ändrade planer igår oså Olivia kom hit ist, kan väll inte säga att vi har gjort så mycke men drog t en kompis as tidigt i morse för hon inte mådde så bra. Men jaja, Olivia drog för kanske 20 min sen eller nått o jag vettefan a jag ska göra men funderar på o gå ner o äta frulle o sen byta om o ut i stallet. Sry för segaste bloggningen men kunde inte publicera mitt inlägg igår? Haha cp, men jaja inte så mycke o göra åt nu. Pusshej


Snart hemma

Träningen gick super, hon blev hur fin som helst i mellan åt! Hon va lite jobbig i början men d blev bara bättre och bättre, är jätte nöjd mä rispasset idag och hon blev riktigt trött oxå. Snacka även lite om praoen V.12 eftersom jag och cicci ska praoa (stav) där då. Ska bli kul. Hehe men ja vi hörs sen, pusshej


Följ mig på instagram

Följ mig på instagram @elinklenfeldt !!!!


I bilen

Är påväg till dressyrträning på Vena dressyrcenter för Jessica nu! Caramis har vart rätt hård o inte riktigt lyssnat på mig dom senaste dagarna så får hoppas hon går bättre idag. Ska iväg till Olivia sen oså så d ska bli kul. Men vet inte riktigt va jag ska skriva nu så ska försöka blogga mera senare, vi hörs!


Ut i stallet

Sry för seg bloggning, får se om den blir bättre sen


Utkast: Feb. 15, 2013


Gomorgon

Vaknade typ för en kvart sen eller nått.. Har legat o smsat, kollat fb o instagram oså.. Har rätt ont i huvudet oxå. Jaja ska inte klaga d finns dom dom har d värre 😉 ska nog dra mig upp ur sängen o käka frulle snart, sen får jag la dra mig ut i stallet eller nått. Men vi hörs senare för ska ta o göra nått nu, pusshej. :))) mongo bild som vanligt, hehe


....

På rätt dåligt humör o extremt trött o massa... Så går o lägger mig om en stund, men bloggar inget mer ikväll så säger godnatt nu. Btw statistiken har vart grym idag 👍


Häjjj typ:))))

Red ut mä täcke o allt på Caramis, åh hon va hur lugn o mysig som helst! Haha tror aldrig hon har vart sån ute innan. Haha, fick dock kämpa en hel del för att få in henne ifrån hagen, hon ställde sig på bakbenen och sparkades, som vanligt men jaja, hon kon t slut 😝 fixade stallet efter det och sen gick in och satte mig vid tv:n.. Seriöst är hur sjukt trött som helst nu, skulle kunna somna närsom, hehe. Imon ska jag va mä Olivia kanske nån mer vettefan, Olivia kanske skulle sova här om vi inte skulle sova hos henne eller nån annan, haha känner att jag har väldig bra koll på vad som händer.😉 Ska även på dressyrträning halv 5, segt men behövs... Men ska nog dra mig in i duschen nu, haha bilden är från när cicci va här.. Ser helt mongo ut men bjuder på d!!!!


Busponnyn


saker om mig

Namn- Elin Alexandra Klenfeldt

Födelsedag- 9 Mars

Hemstad- göteborg

Ögonfärg- blå/grön/grå typ

Hårfärg- brunt

Stjärntecken - fisk

Skostorlek- 39

Är dina föräldrar skila?- nej

Skor idag?- ridstövlar XD

Mål för året- har massa mål

Det första du tänker på när du vaknar - att jag vill somna om igen

Tatueringar- har ingen men vill ha..

Namn på barn- ingen aning

Vad vill du bli när du blir gammal? ryttare, något inom hästar iaf

Dröm jobbet- haha, vill ju leva genom hästarna hela livet så nått sånt

Favorit mat- taco

Sport- ridning

Glass-  ben & jarry

Godis- det mesta

Låt- emm.. bara en stund - Dani M

Helgdag- Lördag


Senast du...

Skrattade?- inatt ;)

Grät?- när vi lämnade Myran

Kollade på film?- inatt

Drog ett skämt? - emm, haha inatt tror jag


Just nu..

Vad ser man utanför ditt fönster?- åker, natur, ´min häääst

Lyssnar du på musik nu?- haha ja

Vad har du på dig?- ridkläder ;))

Vad är de på din musmatta?- har bärbar data, så har ingen

Har du under den senaste månaden..

Rökt?- nej

Shoppat?- hästgrejer?

Motionerat?- jaaa

Solat?- nej, haha

Haft sex? -  nej  

Pussats med någon? - näj tror inte d

Vem..

Kan du lita på?- närmsta vännerna

Vet allt om dig?-  jag? XD

Längtar du efter? - min födelsedag och sommarlov


Drar ut i stallet

 
Ska pyssla om och pussa extra på Caramis idag. Det förtjänar hon, sen blir det ut o busa i snön på åkern, låta henne springa av sig lite mer och busa en massa. Ska även fixa hela stallet idag för att va lite extra snäll mot mamma. ;) haha, dagen får bli som den blir idag! eller ja, vi får helt enkelt se, men ska nog inte lata mig framför datan o tv:n nu, ska dra mig ut i stallet o mata ponnysarna, pyssla om dom och rida Caramis. men vi hörs senare i alla fall! Åh, saknar sommarn och dagarna på Flatön mä bästis <3 

Gomorgon

Har legat i sängen i kanske en timma vaken nu... Inte orkat gå upp tidigare men funderar på o göra det nu..fast nja. Skulle nog kunna sova bort hela dagen idag XD skulle egentligen vart mä en idag men d sket sig så får väll typ va i stallet hela dagen eller nått, vettefan va jag ska göra :) men blir la t och äta glass osånt hela dagen, haha fet jag vet.. Får la ta och rida en pigg Caramis på åkern eller nått oxå för går ju inte och rida ut henne... Haha men jaja. Filmen jag såg på inatt va la sådär, snackade mest om sex osv, hahah. XD men om jag inte hittar på något så får jag väll typ ta o kolla film mä syrran eller nått ikväll oså aa :/.. Men i alla fall så ska jag nog ner o käka frukost nu o sen ut i stallet så vi hörs senare! Puss


Linner Myrddin

seriös så saknar jag Myran nått så sjukt mycket. :( Började gråta i bilen när vi nästan va framme så dåligt jag mådde över det. även när jag gick upp i stallet. även vart nätter innan när man snackat om det som jag bara brytit ihop i gråt... När vi berättade för jessica (min dressyrtränare) så kunde hon inte fatta varför vi lämnade tillbaka honom eftersom han är en ponny med kvalité, kommer aldrig mer hitta nån som honom.. Men, ja vad ska jag göra åt det nu? bara o bita ihop och hoppas inte han blir såld till nån för om han inte är såld innan vi fixat våran paddock så ska vi antagligen ha tillbaka honom.. så a får väll hoppas han hamnar bra om vi inte får tillbaka honom. fick rätt många kommentarer av ridlärare och mina tränare att jag utvecklats sjukt mycket sen vi fick hem myran, känns alltid bra och få sånna kommentarer. Myran kanske inte är den lättaste hästen och rida eller hantera oså men under den lilla tiden så fick han mig att må bra, han kom alltid till en i hagen, va alltid på humör, gosig osv. som en stor sagoponny! jag blev verkligen kär av att bara kolla på han, även om jag inte riktigt har gillat dom lite mer "grövre" ponnysarna så blev jag dö kär i han, åh hans ögon... :(
Skulle ALDRIG lämnat bort honom om jag hade haft den tiden. serri, skulle nog gjort det mesta för att få ha kvar honom. Mår inte alls bra utav det valet vi gjorde... Lina hade redan en massa som skulle komma och provrida, till och med nån ifrån stockholm och han står i lidköping ju.. rätt lång bit. hoppas verkligen inte han kommer till helt fel person bara... känns som om att det är mitt fel ifall han gör det. men aa antar att det bara är att bita ihop och ja, vettefan... bjuder på nåra bilder i alla fall....
ÅH, kolla på han :(
sorry för olika storlekar och kanske inte bästa kvalitén men skitsamma

film, godnatt

Ska kolla på en film nu, eller aa får väll se när jag däckar... men vi hörs imon! godnatt

SPK

Svar: Födelsemärke, har haft det sen jag vart liten. haha rätt fult men ändå häftigt. har funderat ett par gånger på att ta bort det men vet inte riktigt om d är värt d, menar ju att d är inte så många som har d lixom? ;) men aa vet inte, många som frågat om jag typ har choklad på halsen? haha men nej det har jag inte! haha men nu vet ni i alla fall.

Bilder från hoppträningen!


Hoppträningen....

..gick sådär. Hon va rätt seg, stannade ett par gånger, men hoppade en 4 kombination på ca 90cm. Framsteg ändå för att knappt ha hoppat en 2 kombination på 50 typ.. Men jaja, det kan inte alltid gå bra. 😉 Men Christian sa att jag skulle träna på och få fram henne direkt för det jag gör. ska verkligen ta åt mig d han sa till på söndag då jag ska till gfrk på en pay'n jump som jag ska hoppa 80-90 cm! Men sitter i alla fall i bilen nu påväg hem, eller aa mamma e inne på Ica och köper mjölk xd haha, men när jag kommer hem så ska jag mocka klart o fixa höet och kraften. Sen ska jag nog in och sätta på en film o sova tidigare eller aa vi får se hur det blir med det, haha! Men ska se om jag får nån inspiration för bloggen så jag kanske kan göra ett lite längre inlägg ikväll som vi får se om jag publicerar de ikväll eller imon.. Men jaja, kommer inte på ett skit just nu, hehe.. Hörs senare 😘 älsklingen på bilden, och emilina som tagit bilden som ni kan hitta på emilinafoto.blogg.se !


Önskeinlägg??

har ju preis börjat blogga och vet inte vad jag ska skriva om?!?! hehe, men hjälp mig lite nu, vad kan jag skriva om? vill ni ha frågestund? sanningar om mig? tips? osv... haha KOMMENTERA på nuuuu!
 

Cicci suger :)

Sitter i min säng med cicci och snackar skype med Oliver. hahah, dom typ dampar XD. fast nu skulle han typ duscha eller nått så vi sitter o ringer massa randoms ;).. heheh, så om ni inte har något o göra så kan ni ringa mig på skype eller snapchata eller smsa eller kika mig eller nått.. hahah blev väldigt mycket "eller" nu.. men iaf senare så ska jag till rogstorp och hoppträna för christian begtsson, ska bli kul eftersom jag intr gjort det innan. ska se om jag kan få mamma till och filma lite ;) får väll se vad jag hittar på ikväll men aa. hittar väll på nått ;) kommer verkligen unte på något o skriva D: men ska ut i stallet nu, pushäj :))))))
 
 

Spk

K: På din förra blogg skrev du om en häst som hette Kasper tror jag som var din, har du inte kvar honom eller har du sålt honom? PS. Kul att du har börjat blogga igen! :)-Anonym

S: outsider (Kasper) va min syrras häst men när hon typ tappade intresset för ridningen så började jag träna och SMÅTT tävla han. Gick ju inte speciellt bra sen så ville jag ta vara på min ponnytid och Kasper är ju 1.53 alltså typ 5 cm för hög.. Han va rätt svår i ridningen och behövs ridas rätt för att må bra. Först så lånade vi ut han runt ett halvår och under den tiden så hade han blivit riden åt helvete fel.. (Hoppas inte hon som hade han läser min blogg bara......) så första rispasset jag satte mig på han så började jag serri gråta.. Fick en sadel av Isabell som hennes häst inte kunde ha eftersom hans sadel hade legat o skavt på han... Han lyssnade o gick lite bättre med den.. Efter 1-3 månader tror jag så sålde vi han till en som tog hand om travare och red till och bara såg till så dom hade allmänt bra. Så tror faktiskt Kasper har det som bäst nu, eller aa får hoppas det i alla fall.. Saknar min bäbis enormt mycket bara :(


Jobbigaste på länge...

Tror inte jag bloggar mer ikväll, spenderar iaf den mä cicci.. Ha d


Feb. 12, 2013

Appen dampade så inlägget innan kom upp senare än när jag skrev d... :s men är iaf hemma snart o då ska vi rida o fixa stallet här oxå! O sen vid 4 åker vi ner t Lidköping(?) o lämnar Myran.. Rätt tråkigt men aa.. Hörs senare för ska fixa ponnysarna ;)


Cicci rider

Sitter o kollar på när cicci rider, Marcus hämtar oss vid halv1-1 nån gång o då ska vi hem o rida Caramis och myran!


Go morgon..

Säkert första o sista gången jag går upp såhär tidigt på lovet.. Vi låg o snackade Skype hela kvällen igår, hehe fast jag däckade så jävla trött jag va..XD men ska nog bort t Hasse nu om mamma fof kör oss. Hasse e ciccis Häst för er som inte vet d 😉 men måste skynda mig nu så vi hörs sen, puss.


Bloggar imon!

Kollar film o käkar chips oså, hörs imon. godnatt ;)

dagen

Red både Caramis och Myran på åkern förut och båda två va som stuttsbollar och extremt pigga! Men som tur va satt jag kvar, som vanligt haha! Efter det så fixade jag hela stallet och nu sitter jag inne o kollar på tv samtidigt som jag bloggar. Ska snart upp i duschen. Cicci kommer även sen nångång, ska bli kul för det va ett tag sen o har saknat henne ;) snackar även Spanien resa mä mami o papi, hehe längtar redan! Men ska nog skynda mig upp i duschen nu oså.. hehe, jag o cicci på bilden....
 

Brb, fixar stallet

Ridit myran nu oxå, ska bara fixa klart hela stallet, bloggar när jag kommer in.


Rider busponnyn


MYRAN

För er som inte visste det är Myran till salu... ni kan hitta anonnesen här, han åker antagligen hem imorgon också... detta är beslut jag, mamma och Lina (ägarn) har tagit eftersom jag inte har den tiden jag behöver och vill kunna lägga på honom...

Godmorgon :)

Ligger helt död i sängen. Gjorde verkligen ingenting igår förutom satt vid datan då. Men ska inte va lika lat idag, eller jo men ska nog rida både Caramis och myran idag i alla fall sen får vi väll se om jag hittar på något mer. Funderar även o dra mig upp ur sängen o käka frukost för en gångs skull, hehe.. Får nog bli så, haha men vi hörs lite senare under dagen, puss.


Första inlägget!

 
hej, eftersom nåra kompisar till mig har tjatat en hel del på mig o skaffa blogg igen så har jag gjort det, men i min blogg komer ni få läsa om vad jag gör på vardagarna och varje framsteg och även kanske "bakslag" jag och Caramis gör. Men tänkte i alla fall berätta lite om mig och Caramis.
 
Jag är en tjej på 14 år (15 om en månad typ) 164,4cm lång, bor på en gård i kode och spenderar nästan all min fritid i stallet annars så med min kompisar. Går i skolan som d mesta gör i min ålder? bor ihop med min mamma, pappa och 3 syskon. Är ute och tävlar i stort sätt varje helg med min ponny Caramis som vi är fodervädar på. Har även 3 till hästar, en liten busig 2åring som Heter Qianti, som jag kommer rida in senare., en 5årig welsh cob som heter Linner Myrddin (Myran) som tyvärr ska tillbaka till ägarn denna veckan då jag inte har nån tid för han :( och en liten b-ponny skimmel på 7 år som ajg ridit in men som vi lånar ut till mammas jobbarkompis dotter som e ute och tävlar henne en del och vidareutbildar henne. Har även 1 kanin, 1 hund och 3 katter. XD
 
Caramis är ett fux sto på 1,37m hög (c-ponny), tävlat henne upp till ponnyallsvenskan programmet men har vinst i LA:1 reg i dressyr och tävlat henne upp till LB i hoppning men placering i LC. Har haft Caramis i lite mer än 1 år nu och vi har haft en resa tillsammans som har gått vädigt mycket ner och upp. Eftersom jag bara va hoppryttare ifrån början när vi fick hem Caramis så har jag inte riktigt haft några mål innom dressyren men vill ju komma så långt det går inom och hoppningen så har jag haft GP-PONNYN som mål och det är något jag verkligen vill satsa på just nu. Så nu på våren så ska jag kvala gp-ponnyn och tävla div.1 i dressyren.
 
Kommer inte på något mer just nu men det är bara att kommentera om ni undrar något!

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.


RSS 2.0